Kreativ videograf & fotograf til dit næste projekt

Portfolio


Fotografen


Jeg lever og ånder for at fortælle historier igennem mit kamera, en passion der i den grad skinner igennem, i alt hvad jeg leverer. Sideløbende med mit primære arbejde hvor jeg producerer film og billede materiale til erhvervslivet, så fotograferer jeg både familier og bryllupper. Her får jeg nemlig lov til at skabe personlige minder og fastfryse øjeblikke i menneskers liv, som de vil sætte pris på i mange år frem i tiden. Jeg har stor erfaring med at fotografere bryllupper, og jeg elsker udfordringen ved at fortælle en historie med øjeblikke, man kun har én chance for at fange.

Kontakt mig

“Jeg vil blot endnu engang sige tusind tak for dit bidrag på Sigrid og min dag! Du gav os en oplevelse vi aldrig glemmer. Vi synes du håndterede det hele dybt professionelt og med masser af overskud!”

Morten
“Tusinde tak for billederne, de var super gode!”

Jonas
“Tusinde tak for billederne, kan slet ikke stoppe med at kigge på dem.”

Sanne

Studie


I mit fotostudie i Varde, har jeg mulighed for at fotografere portrætter og familiebilleder. Atmosfæren er rolig, afslappet og fotostudiet byder på en masse muligheder for, at fotografere nogle skønne professionelle billeder af jer.

Kontakt mig

Den kreative stil


Min tilgang til at fotografere både bryllupper og familiebilleder indeholder mange af de samme værdier. Mit mål er at fange den ægte personlig stemning og den rene, upolerede historie. Jeg har en journalistisk og filmisk tilgang til både lys og komposition. Når det kommer til efterbehandling af mine billeder, går jeg efter et meget nordisk udtryk, som jeg krydrer med min egen personlige stil.

Hent priser

Kontakt mig


Du kan fange mig her

  • Brian Nonbo ApS
  • Søndergade 41E, 8700 Horsens
  • Ortenvej 80, 6800 Varde
  • Tlf: 22 96 29 97
  • brian@briannonbo.dk

Følg med bag kulissen

bubble